Sportclubs

Sportclubs

Horeca exploitant gezocht voor uw sportclub? Zoek niet verder: Q's Horeca, is gespecialiseerd in de uitbating van de horeca van sportverenigingen.

Wanneer u de Horeca exploitatie uitbesteedt heeft u geen zorgen meer over de barbezetting, het inwerken van vrijwilligers en van teams die bardienst hebben. Daarnaast bent u niet de hele dag de medewerkers aan het controleren. Q’s neemt de gehele organsiatie van u over.

De inkomsten van de bar en keuken zijn voor een sportvereniging een belangrijke inkomstenbron geworden de laatste jaren. U verhuurt als het ware de bar en deze wordt professioneel uitgebaat. Extra omzet voor de club en het kost minder energie!

Q's Horeca weet hoe de omzet in het clubhuis/kantine gemaximaliseerd kan worden terwijl gelijkertijd de sfeer toeneemt. Een win-win situatie!

Of het gaat om tennis, golf, hockey, cricket of voetbal, etc, bij Q’s werken sportieve medewerkers met kennis van zaken. Ook kunnen jeugdleden die een zakcentje willen verdienen komen werken. Dit versterkt het gevoel van een club.

Q’s wil opgaan in de vereniging, één uitstraling verzorgen en niet als afstandelijke cateraar zijn werk doen.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek, waarin wij kunnen bespreken wat wij kunnen betekenen voor uw club!

 

Enkele voorbeelden

 

 • Eten selectieteams

  Afwisselende gezonde schotels

 • Menukaart

  Naast de gangbare sportclub menukaart werken wij graag met dag,- en weekspecials

 • Avondeten

  Zowel team etentjes als weekschotels als uitgebreide buffetten en diners, wij organisreten ook voor leden maandelijks buffetten om sfeer te verhogen

 • Beheer van de bar

  Met kundige medewerkers verzorgen wij op een professionele manier gezellige dagen en avonden

 • Feesten

  Zoals thee dansant, bedrijfsfeesten toernooien etc. Wij organiseren en helpen organiseren bij uw evenementen

De Beste Reclame