Catering/Evenementen

Catering/Evenementen

Als gastvrouw of gastheer wilt u een fantastische indruk achterlaten bij uw genodigden, ook op culinair gebied! Groot of klein, bij u thuis, in de tuin, op kantoor of misschien wel varend of op het strand.

Of het nou gaat om een privé diner voor 10 vrienden, een bbq voor 250 collega’s, een feest voor 1500 personen, een lunch, een tuinfeest, opening van uw nieuwe bedrijfspand of uw eigen huwelijksfeest. Wij verzorgen het graag!

Wij werken uitsluitend met dagverse producten van gerenommeerde leveranciers. En dat proeft u! Door te blijven vernieuwen en te blijven proberen worden er keer op keer nieuwe creaties en gerechten bedacht, waar u van kunt genieten.

De gehele organisatie van opbouw en aankleding tot en met de afbouw kunnen wij voor onze rekening nemen. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Sportieve evenementen en kinderkampen

In samenwerking met Evorsa organiseren wij ook vele sportieve evenementen en kinderkampen.

Op uw locatie naar keuze of op een van onze locaties kunt u genieten van een compleet aangeklede sportieve dag. Van de ontvangst tot aan het vertrek organiseren wij samen uw bedrijfsuitje, kinderfeestje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of dagje teambuilding.

De Beste Reclame